durumelegimm Arkadaşlar merhaba ; şarjlı dikey süpürge almak istiyorum. Bu iki süpürge arasında kaldım. Kullanıp memnun kalan, çevresinden duyan var mı? Hangisini önerirsiniz? Şimdiden çok teşekkür eder,iyi akşamlar dilerim. 🥰
Rengin durumelegimm dyson v8 kullanıyorum 10 aydır. Öncesinde aklım neredeymiş neden almamışım diyorum i. Dyson ❣️ Ben
Sevimliannee durumelegimm philips kullanıyorum ama filtresi cok doluyo cekim gücü düşüyo her süpürgede temizliyorum. Dyson niye almamısım diyodumkendime🙈 su sıralarda neden robot süpürge düşünmemişim ki diyorum😂
Mevara durumelegimm dyson😍 aşığım resmen. Elim ayağım oldu her gün hatta günde iki kere bile açtığım oluyor
mom073 durumelegimm ben dyson v8 kullanıyorum herşeyinden memnunum tek sıkıntısı şarjı çok az gidiyo en fazla 15 20 dakika yani 😪
durumelegimm zeynepzeze Dyson daha ağır basıyor fakat bir kaç kişi de Philips dedi danışmak istedim. Çok sağolun ☺️
zeynepzeze durumelegimm Çünkü benim aklımda da v10 var 😂 Philipste çok güzeldir eminim ama, bence hiç biri dyson kadar olamaz
durumelegimm Sevimliannee robot süpürgeler çabuk bozuluyor,haritalamada sıkıntı yaşanıyormuş, halının üstüne çıkamayan da varmış öyle duymuştum. Sanırım en mantıklısı dyson,teşekkürler 😌
Rengin durumelegimm max. Modda 20 dk yaklaşık. Normal modda çok daha uzun süre. Evim 90 m2 tüm evi süpürüyorum şarjından 1 diş kalıyor. Çok teşekkür ederim daha daha iyileri sizin olsun ❣️
durumelegimm zeynepzeze YouTube’dan baktım ürünü inceleyen bir kişi paylaşmış. V10,V11 ile v8 arasında çok fark yok o kadar paralar vermeye gerek yok diyor. V11 5bin TL v8 3.500 TL ama yeni yılda 500 TL zam gelir diyor Teknosa da çalışan biri
durumelegimm Rengin kızım 7 aylık hep yerde emeklemek istiyor. Özellikle onun bulunduğu yeri temiz tutmak istiyorum bir kırıntı toz olsun istemiyorum. Sürekli de elektrikli süpürgeyi fişe tak çıkar yapmak çok zor geliyor. V8 almak mantıklı olacak. Çok sağolun ♥️
durumelegimm mom073 1.seviyede mi kullanıyorsunuz yoksa Max. Modda mı? Genel temizlik için Philips elektrikli süpürgem var benim için öncelik kızımın bulunduğu alan ve mutfak temiz olsun yeter. Diğer odalara 3 4 günde bir elektrik tutuyorum.
TanemAkay durumelegimm valla bacım paran varsa dyson’dan başka süpürge düşünme bende samsung klasik model var ama dyson çok daha kaliteli