Aze1903 Merhaba arkadaşlar, Bebelac Gold Ar içiyor bebeğim ve oldukça iyi geliyordu. Şimdi hiç biryerde bulamadım ve maması kalmadı. Kusmalari başladı refluden dolayı. Napicam bu durumda olan var mı ? Bu arada kızım 3 ay 11 günlük.
Woody 300715 gaviscon ilaç tabi ki. İlaç olmayıp mamaya dökülen ve kusmayı önleyen şey kıvam arttırıcı yani bebelac thickenerdır Yanlış yönlendirmeyi lütfen Aze1903
Aze1903 300715 Bünyesi ilaç kabul etmiyor sadece iğne ile verilen ilaçları kabul ediyor :( O yüzden mama çok iyi geliyordu ama oda piyasada yok şuan :(
Htckync Bebelac gold thickener alın birde başka mama karistircaaksiniz aynı şey reflü icin buda ben cok memnunum
Htckync Aze1903 verebilirsiniz. Evet ayni o da reflü icin kivam artırıcı. Anne sütü ve mamaya katiliyor
Woody Aze1903 Evet. Mama değil daha doğrusu. Neyin içine katarsanız kıvamıno arttırıp kusmayı önlüyor. Emzirirken kullandım ben. Kusmayı sıfırlamıştı. Eczanelerde oluyor. 100 cc için 1 ölçek katacaksınız
sibellllo Aze1903 Mamalar zamlanacak o yüzden satışı durdurdular bende bulamıyorum başka mama almak zorunda kaldım fakat senin bebeğinin özel durumu var bi dönem bebelac lf kullandım üretim kaynaklı piyasada bulamadım bebeğim alerjik olduğu için Baska mamada veremiyordum bebelacın müşteri hizmetlerini arayıp durumunu anlat saha görevlileri ellerindeki mamaları gönderiyorlar yardımcı oluyorlar mutlaka