Nunu2000 İyi akşamlar annişler, benim oğlum 8 ay 18 günlük ama yemek yemiyor sadece mama yiyor , oturmuyor hemde ne yapmam gerekiyor ? İlk çocuk yalnız baktığım içinde çözümünü bilemiyorum (
Habibeasel16 Nunu2000 destekli falan oturmuyor mu birde belki diş çıkarıyordur bizde 11 aylık olacak ve bebeğin hiçbirşey yemiyordu şimdi çok şükür yiyoruz🙏
Skbn01 Nunu2000 benim kızım aynıydı 9 aylık olana kadar sadece mamayla beslendi yoğurt bile yediremiyordum doktora da götürdüm çok üzülüyordum bir ömür mama mı yiyecek diye. Sonra bıraktım ne zaman açıksa sadece mama verdim onun istediği gibi ilerledim,yavaş yavaş sofraya oturttum önce sonra eline ekmek verdim sonra biz ne yiyorsak onu tanıtarak eline verdim öylelikle yavaş yavaş alıştırdım sabır gerekiyor biraz. Sende mesela meyve ver eline yemiyor atıyorsa bi daha verme zorlarsan yemekten tiksinir. Böyle böyle alışacak dediğim gibi bir ömür zaten mama yiyemez..
Nunu2000 Borankus bizde doktoru söylüyor ki nasıl çocuk yemez 6 aydan sonra yedirmek zorundasın bizimkide yemiyor 🤷🏻♀️
Bahargrbz Nunu2000 zamanla oturur ya her bebek farkli d vit eksik etmeyin bir de hergun yogurt diyorlar ama nerdee bizimki agzina sürmüyor yoğurdu
Habibeasel16 Nunu2000 bizde öyleydi şurup verdi doktor Allah razı olsun çok şükür şimdi iyiyiz yine de
Bahargrbz 8 ay iki günlük benmki de mama yemiyor ben corbanin icine mama koyup oyle veriyorm hafif sivi. Gittikce mama miktarini artriyorum. Siz de tam tersini yapabilirsiniz
Nunu2000 Bahargrbz mesela patates yumurta veriyorum yemiyor, buharda yaptığım köfte yemiyor yani hiç bir şey yemek istemiyo geri çıkarıyor, yalnız çikolatayı nasıl istiyor 🤦🏻♀️
Bahargrbz Benmki de ilk basta pureleri yemedi ama ne zamanki soganli sarimsakli xorba tarzi koyu purelere geçtik o zaman güzel yemeye basladi
Bahargrbz Koyu mercimek corbasi falan deneyin isterseniz çocuklar genelde cok seviyor et sulu. Bir de instada görmüştüm kofteyi zeytinyagi damlattiklari az suda pisiyorlar. Bebekler icin xok lezzetli oluyormus
Bahargrbz Bir de acaba dusundum ki kofte icin biraz erken mi ben hic vermedim daha versem yer mi bilemiyorum. Ben yeni puturlu pureye geçtim daha
Nunu2000 Bahargrbz rus doktorlar bana küçük küçük ver diyor kan azlığımlzda olduğu için vitamin gerek diyor