BalarisiYusra Seray123 benim kızımda da vardı hatta az biraz kaldı ben banyodan sonra sürekli fırça ile tarıyorum dökülüyor Pul pul eskisi kadar kalmadı
Ogulcan Seray123 canım Hindistan cevizi yağını banyodan 10 dakika önce saçına sürüp masaj yap benim 2. Yapışımda geçti 3. Yapıp bırakacağım şuan varla yok arası kaldı bizim doktorumuzun tavsiyesiydi
Giizz Zeytinyağını sürüp yarım saat bekleyip ince tarakla geriye doğru tarıyordum ben bir süre tekrarladım ancak öyle bitti bide şampuanınız ney
Esoss Biodermanın konak kremi var banya yaptırmadan önce sürüyosun 15 dk duruyor sonra mustela şampuanla yıkıyosun kesin geçiyor
tospikannesii Seray123 bebe yağı işe yaradı bizde, pamukla bebe yağını sürdüm direk taradım iki tarakla da, tek seferde hepsini temizledim, kafası resmen görünmüyordu konaktan
Giizz Seray123 mustela kullanıyordum bende o yaptı bizede. Sonrada hipp e geçtik bitti konak isterseniz bi deneyin uygun fiyatı e bebekte var oda
Sinifcianne Seray123 zeytinyagı hiç fayda etmedş mustelanın bebek yagını sürdüm 2-3 saat bekletşp yıkadım 4 sefer yaptım gün aşırı yıksyarak geçti.
kukuleta Seray123 yumusatıp konakları kazımadıkca istedgin kadr üstğnden şampuanla gecmiyor zeytin yavı sürüp beklettim dus aldırdımdım yumusakken bit taragı yani ince dişli tarakla temizledim tek tek sonrada mustelanın konak önleyici sampuanını kullanmaya basladım daha olmuypr şükür
Emir123ali Seray123 geçmezse ve eklem yerinde veya yüzünde vücudunda herhangi biyerinde kızarıklık kabartı varsa veya olursa alerjidir o aylarda artık kullanmadığım mustela 2 çeşit şampuanı ama alerjidenmiş doktora gidince anladık halada var azcık 7 aylık oğlum
elfozyil Seray123 doktorumuz https://www.eczavrupa.com/happybaby-innocent-cradle-cap-care-pack-yenidogan-konak-seti bunları önerdi önce krem sürüp Bir kaç saat bekliyor. Ardından şampuanla Yıkıyorsunuz.