UrasnAnnsi Hanımlar merhaba 1 aylık oglum varda acıktıgında kendisi uyanıyor normalde bazen cok saat aralıgı oldugunda sagdıgım sütümü biberonla veriyorum da uykudan uyandırdınızmı hiç emzirmek için 3 saatte 1 emzirin diyolar ya
UrasnAnnsi Zuhal1414 kolay kolay uyanmıyor uyandırmadan biberonla versem olurmuki öyle yapmıstım smeliyat oldu şimdi korkuyorum biraz
havana1 Benimde kızım 1 aylık ilk 3 hafta ben uyandırdım hep alarm kurup şimdi alarm daha çalmadan kendisi uyanıyor 5-10 dk önce ☺️ Hatta uyanmazdı ne kadar uğraşsamda bende altını açıp kapatıyorum hemen açıyor gözünü 😃
Zuhal1414 UrasnAnnsi keşke benimkinde öyle uyanmasa 😂 ben uyandırsam ne ameliyatı ben de bazen sağıp biberonla veriyorum sütüm yetmediğinde sorun olmaz ama ameliyat konusu nedir bilemedim
Zuhal1414 UrasnAnnsi poposunu açıp ıslak mendil burnuna dokunma topuklarını sıkma gibi şeyler yapabilirsin uyandırmak için
UrasnAnnsi Zuhal1414 kendi sütümü sagıp poşet poşet buzluga atmıstım yogun bskımdayken içiremediğim için mide cıkısında kas kalınlasması vardı ondan dolayı bagırsaklara gecmiyordu yediği günlerce fıskırarak kustu şimdi iyi cok şükür