Minikuzu 1 yaşında bebeğim 3 gündür ağzının etrafı böyle arada geçiyor bi anda bi daha belirginleşiyor farklı birşey de vermedim diş çıkarıyor neyden kaynaklı acaba başına gelen var mı? Biraz kurulukta var krem falan kullanan oldu mu?
TuqbaZubyr Minikuzu egzama ya benziyor yediği bişey dokunmuş olabilir farklı birşey yedimi yada farklı deterjan şampuan krem VS.
Zalimsin Pütürlü ise böyle nokta nokta distir benim kızım dış çıkarınca mutlaka dudakların etrafı döker
Kahve_tonunda-Kahve_tadinda Minikuzu benim kızda da var iki gündür ara ara görüyor kayboluyor çok değil bu kadar ama bilmiyorum nedendir. Bende anne sütü dışında bir şey vermiyorum 4 buçuk aylık daha
Zalimsin Minikuzu bizim de tam buralarda oluyor ama böyle geniş kırmızılıklar değil diş yapıyor ama bı gelip bı gidiyo dişten olunca
Aslancikk Minikuzu geçmiş olsun canım..bebenthol sensiderm öneririm..bizde vardı geçen hafta kremi kullanınca gecdi
Aslancikk Minikuzu aslında şüphelendiğim birkaç durum oldu..birincisi bebeğimle sağlık ocağına gitmisdik sogukdan mi acaba dedim ikincisi aynı gün mandalina yedi..acaba aleejimi yaptı dedim doktorumuzda direk bu kremi kullanmamızı gecmesse eğer gelmemizi soyledi