Zekimurendebizigorecekmi Kaanalp Pankek yap canım çeşit çeşit :) Ama yumuşak kıvamlı .. için bazen muz bazen ıspanak bazen hurma bazen elma rendele koy senin hayal gücüne kalmış :)
Zekimurendebizigorecekmi Kaanalp Birde illa ki bir meyve veriyorum ben mesela hurmalı pankek yapmışsam muzu dilimliyorum üzerine ceviz pekmez döküyorum yanına bir iki zeytin yada salatalığın içini uzun uzun dilimleyip eline veriyorum
Sarikuzumalp Kaanalp çoğu şeyi verebilirsiniz artık. Omletin her türlüsünü yapın mesela havuçlu, pırasalı, tarhanalı, peynirli, zeytinli… Muzlu pankek, ıspanaklı pankek. Patatesli tost, avakadolu yumurta.
susiron Allahım yorumları görünce hepten çöküyorum biz yiyemiyoruz bunları 😔dişi yok diye avutuyorum kendimi hoş olsa yermi ki ?
Zekimurendebizigorecekmi Kaanalp Korkmayın hiç öğürme mekanizmaları çok iyi çalışıyor bebeklerin :) yutamayacaklarını düşündüğü herşeyi hemen öğürüp çıkarıyorlar zaten .. Dişi yok diye de endişe etmeyin çok güzel damaklarıyla çiğniyorlar . Daha yumuşak kıvamlı yapın pankeki yoğurt ve lor koyarak o zaman çok daha besleyici ve kolay yeniliyor bebekler için :)