Gasmee Merhaba anneler oğlum 4 ay 9 günlük sürekli oturmak istiyor daha yatmak istemiyor ne yapmak gerek ? Sizde durumlar nasıl ?
bebisimbenm Gasmee valla bizde de aynı oturmaktan ne anlıyorsa kuzucugm cok mutlu oluyor ve arada oturtuyorum..😊
DefneRana3881 Aycanada bebisimbenm Sevilsevil Gasmee oturmak istediğini nasıl anlıyoruz ya ben anlamıyorum oturmak istiyormu istemiyormu
Aycanada Benimde kizim 4 ay 10 gunluk oda surekli oturmak istiyor kucagimda ve bebeyatmaz aldim onda kisa kisa oturtuyorum😊
busrasahinn Aycanada ne kadara aldınız bebeyatmazı bıde hangisinden bizde 4 ay 11 günlüğüz almayı düşünüyorum oğlum hep oturmak istiyo şimdilik sadece kucağımda ama bu ayın sonunda yavaştan azar azar oturtmayı düşünüyorum 🙈
Aycanada busrasahinn bebeyatmaz sitenin adi cnm instagramda 90 lira bende gunde 2 kez 10 ar dk koyuyorum simdilik ilerleyen zamanlarda uzun uzun oturabilir cok sevdi
Aycanada DefneRana3881 anakucagina koydugun zaman karnini sisirip kalkmak istiyosa yatirinca kafasini surekli kaldiriyorsa oturmak istiyordur.cnm cok belli ediyo zaten bebekler
bebisimbenm DefneRana3881 canim kafasını kaldırıyor yanlara doğru meylediyor eğiliyor falan oturunca susuyor yani hareketlerine bakinca istiyorsa fark edersin aslında ama
Gasmee DefneRana3881 benim oğlum sürekli kafasını kaldırıyor kendini yattığı yerden aşağıya doğru kaydırıyor öyle anlıyorum.Ayağa kaldırıp oturtunca daha mutlu sessiz sakin 😂
DefneRana3881 Aycanada yatırınca her zaman yapmıyor ara ara kaldırıyor kafasını kafası kalkmayınca yana dönüyor henüz tam oturmak istemiyor galiba
DefneRana3881 bebisimbenm kafasını her zaman değil ama ara ara kaldırıyor kalkmaya çalışıyor kalkamayınca yana dönüyor kendi kendine uğraşıyo huysuzluk etmiyo sürekli