uykucukoala Kızlar eşim doğum günü hediyesi olarak aldı ama saçlarım kıvırcık ve kabarık kullanan var mı bu ürünü zor mu kullanmak ve bende işe yarar mı acaba daha gelmedi gelse deniycem hemen 😬
Sevimliannee uykucukoala yorumlarında kullananlar cok memnundu ama. Bende bi ara almayı düşünmüştüm yorumlarına bakmıstım.
Helinyes Set halinde var bende , tarağı hafif elektiriği alıyor maşası çok kötü kullanmıyorum hemen bozuluyor, kurutma makinesi çok iyi
uykucukoala Helinyes bende genelde düzleştiricisini kullanırım sanırım ama inşallah işe yarar ya az da değil 4 bin lira 🥺
uykucukoala Sevimliannee ben sürekli yorum okudum ama kullananlar genel olarak memnun tabi memnun olmayanlar da var ya işe yaramazsa diyorum çok da pahalı bişey ama 14 gün iade hakkı varmış işe yaramazsa yollarım geri 😬
Sevimliannee uykucukoala inş memnun kalırsınız. Ama geri gönderme düşünceniz varsa acmamanız lazım diye biliyorum ama dikkat edin.
uykucukoala Helinyes ya bende zaten pres düzlüğü istemiyorum saçlarım çok kıvırcık normal bişey olsa bile yeter ama normal bişey olması için de insan 4 bin verir mi 🤷♀️
Helinyes Valla dyson merkezine gidip önce deneyin ozaman memnun kalırsanız açın açıldıktan sonra iade edilmiyorsa çünkü çok kişi var şişirilme fiyat bunlar diyen, bende de var eşim hediye almış gereksiz oldu.
uykucukoala Helinyes geldi benim ürün denedim hoşuma da gitti aslında burası ilçe pek deneme şansım yoktu ama neyse ki hoşuma gitti
uykucukoala SinemAlaz kızzz o kadar araştırdım tabi ki biliyorum bu ayrıntıyı 😅 bugün banyodan sonra yaptım benim o saçma sapan saçlarım bile böyle güzel olduysa 😍😍