Tugansibel21 Kızlar kızım 4 ay 20 günlük sadece emziriyorum büyüdükçe sütüm yetmediğini düşünüyorum bugün bebe bisküvisini suyun içine katıp verdim.. sizce ?
zeynnep Tugansibel21 5 Buçuk aylık daha baslamadim yetmediğini düşünürsünüz ama yetiyordur kilo alımına bağlı.
Kizimmmmm Tugansibel21 çok erken. Zaten ömrünce bunları yiyecek. Hiç acele etmeyin. Tam 6. ayinizi doldurun. Hele ki bir de bebe bisküvisi asla kullanmayin. Kendiniz yapıyorsaniz o ayrı.
MasalMomy Tugansibel21 5 ay 28 günlük kızım hala 180 gün olmasını bekliyorum galiba çok sabırlıyım 😊 sadece anne sütü alıyor çoğu zaman doymadığını düşündüm ama geçiş dönemlerinde oluyor bazen. Tabiki siz bilirsiniz ek gıdaya başlama konusunu ama bebe bisküvisinin sadece adı bebe içinde zararlı bir sürü madde var. Başlayacaksanız bile sağlıklı birşeyle başlayın bence ve doktorunuza danışın 🌷
Hemanjiomluminik Tugansibel21 bebe bisküvisi için erken ama benim oğlum 10 aylık ben veriyorum. Şuan yoğurtla başlamalısın
asyababy20 Bizde 5 ay 3 gnluguz bende ara ara tadimlara başlamıştım yoğurt verdim simdi de patates püresi verdim 3 Gün kuralı ile bugün 1.gunumuz patays puresinde bu zamana kadar sadece anne sütü alıyordu
Hemanjiomluminik Tugansibel21 aynen 6. Aydan sonra muhallebisine koyabilirsin.ben aşçı anneden aldım muhallebi içine 3 tane bisküvi koyuyorum mis gibi yiyor.