Jigglypuff Yigitoglum_2 sivilce lekeler için la Roche posay cicablast baume sürüyorum gece temizlediğim cildime müthiş bir iyileştirme yapıyor
Prensannesiyimm Yigitoglum_2 Garnier saf temiz 3 ü bir arada ve yumurta beyazı içine bebek aspirini 1 adet ezip koyuyorum yüzüme sürdükten 3 dak bekletip yıkıyorum lekeleri siliyor
kaganim9 Gece yatmadan Gül suyu ile temizler leke giderici krem sürer göz altıma da kayısı çekirdeği yağı sürer yatarım 😴
KubraBabaoglu Ay bende burda bekliyim valla yüz lekelerim göz altı morluklarım aldı başını gidiyo🤦🏻♀️
pent93 Ben bu aralar napsam işe yaramıyo :( önceden sudocream kullanırdım sivilceri söndürür iyileştirirdi hemen şimdi o da fayda etmiyo anlamadım
kaganim9 Sdka2810_ kuru ciltler için birebir saç içinde aynı şekilde göz altımda ince çizgiler oluşmaya başladı ilerlemesin diye kullanıyorum
Jigglypuff Yigitoglum_2 evet tabi ama cilt tipine göre değişir kullanacağınız şeyler o yüzden sadece sivilce leke iyileştirmesi için yazdım diğer türlü yüzünüzde sivilce yapar ya da işe yaramayabilir ☺️
Prensannesiyimm sufflee benim cildim de çok hassas bana Zararı olmadı ama sen bilirsin ufak bir yerde dene istersen yumurta beyazı yüzü temizliyor bir arkadaşımin kuzeni güzellik uzmanı o söylemişti sen bilirsin canım
Cakmakemel Madaleb kullanıyorum ozellıkle dogumdan sonrakı yüzümdeki lekeleri giderdi memnun kaldım. Instagramdada çok kullanan kişi var.