Tulinakrep Hcg sonucu 1.20 çıktı yarın doktora gidicem sonuç göstermeye ama bilgisi olan yazabilir mi gebelik oluyor mu
06-ikra-06 Tulinakrep canım 0 ve 5 arası olmuyor diye biliyorum benim adetim 10 gün gecikti 2 binlerde çıkmıştı
sonsuzmutlulukkk Kizcem-20 minicik nasıl oluyor 🤣0ve 5 arası negatif eğer adet olmadıysa ve gebelik şüphesi devam ediyor ise bir hafta sonra tekrar test yapılır 🙃
Tcrtcr Bir hafta sonra tekrar yaptırmanız gerekiyor. Tulinakrep bir hafta on gün sonra tekrar yaptırmanız gerekiyor. Normali 0-5 aralığıdır. Gebelik olabilir de olmayabilir de (Saglik personeliyim)
ArasCinarveAnnesi Tcrtcr Merhaba, sağlık ocağında normal detaylı kan tahlili yaptırdığımızda da beta hcg sonucu yazıyor mu sonuçlarda acaba? Yoksa illaki bakılmasını istemeli miyiz
Analist Tulinakrep 0-5 arasi gebelik olmuyor benim de bir kere 1.20 cikmisti ama gebelik yoktu. Daha sonraki denemelerde ilk 50 ile ögrendim o zaman 3 haftalikti
Yenidennn Tulinakrep 5 ve üzeri olması gerek maalesef canım, benim 58 idi doktor ona bile olumlu konuşmamıştı