cilemm_karasu Kızlar hangi fitili ne kadar atıyorsunuz bana bilgi verir misiniz.. bebeğimin ateşi düşmüyor yarın sabah doktora gidene kadar aldırıp atayım 1 tane rahatlar belki . Bebeğim 7 aylık..
Fitifiti cilemm_karasu Kafanıza göre fitil ve ilaç kullanmayın. Hanımefendinin cesaret edip önerdiği fitilden hayatını kaybeden bebekler var. 39 u geçen ateşlerde calpol verilebilir.
Bebek2020 cilemm_karasu paranox kullanmıştım. Ama yarım kullandım ve zeytinyağına batırmıştım. Sizde yarım kullanın bence ne olur ne olmaz. Geçmiş olsun 🌸
cilemm_karasu Fitifiti calpol veriyorum zaten dün geceyi de acilde geçirdik ama bir sonuç alamadım bu sabah doktorumuza randevumuz var sabaha kadar iyice yükselmesin diye demiştim 😔 40 oldu bir ara çünkü..
Woody cilemm_karasu Kızıö da ateşli. Paranox yarım dedi doktor. Ben calpol veriyorum şimdi. Düşmezse hastaneye gece🙄
Zerr cilemm_karasu Fitille şurup aynı özellikte fakat fitilin etkisi daha hızlı, yani çok yüksek ateşlerde verilir.. ateşi 38 olunca şurup verin.. 39,5 olunca fitil verin.. koltukaltından çubuk ölçerle
cilemm_karasu Zerr ateşini düşüremiyorum sabah doktoruna gidicez ama gece daha kötü olmasın diye vermek istedim