Halimemeva 6 buçuk aylık kızıma Organik bebek Bisküvisi vermek istiyorum hangi marka daha sağlıklı araştıran var mı yada evde yapılan tarifi olan bebeklerin güzel tükettiği tarif de olabilir ?????
Giizz Halimemeva hazır olanlarda hep katkı maddesi bir sürü şeyler var. Bence kendiniz yapın ben öyle yapıyorum
Arenimo Halimemeva penelope gurme sitesinden ne isterseniz güvenle alabilirsiniz ben ordan aldım bebe bisküvisi memnun kaldım içeriğinde ne olduğu yazıyor hem
mrsgnss Biz aşçı annenin organik bebek bisküvisini kullanıyoruz çok güzel hatta süt alerjili olarak özel yapılan bile var
Giizz 1 çay bardağı tam buğday unu 1 çay bardağı pirinç unu veya yulaf unu 1 yemek kaşığı irmik 1 yumurta sarısı(1 yaş üstüne tamamı eğer ki beyazına alerjisi yoksa) yarım çay bardağı peynir altı suyu veya yoğurt 1 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı tereyağı
Giizz Yumurta alerjisi olanlar muz kullanabilir. Yaparken içine keçi boynuzu unuda ekleyebilirsiniz tatlı güzel oluyor :)
Giizz Bu çocuk aç Acıkınca yer. Bu iki ek gıda kitabından bakıyorum yapıyorum herşeyimi labne peynir altı suyu ilikli kemik suyu falan herşeyin tarifi yazıyor. Fotoğrafını atıcaktım ama nasıl atılıyor bilmiyorum 😄
Giizz sedacihan evet marketlerde var hep. Ama şöyle bim a101 falan buralarda yok. Mesela günkay market var bizim burada apaydın var buralarda var. Migroslarda oluyor herşeyin ki aklınızda bulunsun. Biraz büyük marketlerde var hep yani
sedacihan Giizz öyle mi çok sevindim öyleyse, üzerlerinde organik mi yazıyor peki. Hangilerini tercih ediyorsunuz
sedacihan Giizz bu arada günkay sadece kocaelinde diye biliyorum, oralıyım. Körfezde oturdum baya siz nerdesiniz 😌
Giizz Evet organik yazıyor, hatta migrosta organik diye bölüm var komple mercimek bulgur un falan herşey var yani. Benim aldığım markette happylife diye bir marka var gayet güzel memnunuz :)
Mina181019 Bebeğm küçüklen kendim yapıyordum şimdi kızım 14 aylık hünnap keçi sütlü organik bebe bisküvisi alıyorum içerinde şeker yok :)
Giizz sedacihan evet belki izmittensinizdir diye dedim 😄 yenikentte oturuyordum ama evlenince kuruçeşmeye taşındım. Bu arada günkayda çok fazla seçenek yok ama haberiniz olsın