Ceylan Kızlar 19 günlük anneyim normal doğum yaptım. Göbeğim kilom falan gitti. Zaten zayıf olduğum için çok bişey yoktu. Hamileyken mi oldu yoksa birden inince mi oldu bilmiyorum göbeğim kararmış. Canım sıkılıyor gördükçe başına gelen var mu geçiyor mu geçirmek için yapabileceğim bişey var mı acaba 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Sema99 Ceylan gebelikte olmuştur Benimde çizgi var Hale’n belli geçer mi bilmiyorum valla 😊😊 hoşgeldin aramıza bende üç çocuk annesiyim üçüncü kızım 69 günlük
Thesra Ceylan Hoşgeldin canım zamanla kararmalar açılıcaktor her banyoda kese yapmanı çneririm mesela göbek bölgene ağda yapıyosan eger ağdada alıyor o karartıları ilginç bir şekilde🙈🙈
ALYASNB Ceylan canım benim bebeğim 8,5aylık bendede çok belirgindi ama şuan hiç kalmadı geçiyor yani☺️
Ceylan Sema99 maşallah Allah bağışlasın 🤗🤗 yok çizgi değil bahsettiğim çizgi geçiyor yavaş yavaş karın bölgem kararmış 😭😭😭😭
ALYASNB Ceylan benimde ilk bebeğim panik olmuştum kış bebeğiyiz yaza denize giremem simsiyahhh falan diyordum ama hiç leke kalmadı bikini ile girdim valla😄
uleErenTozkoparan Ceylan kızz keşkee benim göbeğim gitsede kara kalsaa göbeğim gitsinde nolursa olsun 48günlüğüz gram gitmedi ben napim sen söyle 😅
Hasret Ceylan canım normalde hamilelikte bikini bölgesinde koltuk altı göğüslerde ve karında kararma oluyo Doğumdan sonra geçiyo yavaş yavaş eski halimize dönüyoruz çok şükür can sıkılacak bi durum değil
Sefika19 Ceylan benimde oldu canim benim göbeğim degil koltuk altimcbikini bolgem de karardi hindistan cvizi yagi iyi geliyo diyolar bakalim bende kullanıcam