SenaSevde Bayanlar merhaba kızım 2 aylık ve sürekli kusuyor kilo alımı iyi kusmasınıda dert etmiyorum ama kusarken boğuluyor geçenlerde mosmor oldu Allah korusun çok korktum kaç gecedir uyku uyuyamıyorum sürekli tetikteyim aynısını yaşan varmı?
Nur-kuzey-2019 SenaSevde bebek reflüsü olabilir. Bizimde olmuştu bu geçici bir süreç oluyor yeni doğan bebeklerde doktorunuza sorabilirsiniz .reflu yatağı alabilrsiniz yada baş kısmını yüksek tutarak yutmasını önleyebilirsiniz
Hohomoromu SenaSevde kafasnn altını destekle yatır reflusu vardır muhtemelen reflü yatağı alabilirsn doktora danis tabi geçmiş olsun
Prenses-annesi- SenaSevde benim kızımda 2 aylık sürekli kusuyor reflu ilacı gaviscon verdiler hayla devam ediyo kusması her emmeden sonra kusuyor kilo alamicak diye korkuyorum
Nurnurr SenaSevde canım doktora sormalıdın reflü olabilir ilaç verir . Önlrm amaçlı bebeğini uyurken yan yatır arkasına destek koy yan dursun kusarsa boğazına kaçmaz böylelikle ben ilk ay hep yan yatırdım
SenaSevde @Nur-kuzey-2019 bktss Hohomoromu reflü yatagı var onda yatırıyorum ama kucağımızda kusunca boğazına kaçırıyor yada emerken korkutuyor da açıkçası. Doktora gitsem ilaç falan verirler mi?
Nur-kuzey-2019 SenaSevde ilaç veriyolar durumuna göre verirler sanırım maflor damla kullanmıştık bizde telaş yapıcak bisey yok o her bebekte olan bisey aslında:) bende ilk damla öksürük yaptığında hıçkırarak ağlamıştım 🙂 acemilik diyelim😀
Nur-kuzey-2019 SenaSevde ön süt ilk emmeye başladığında koyu bir şekilde değilde daha sıvı gelene on süt diyorlar emdikçe daha yağlı bir şekilde geliyor eğer sütünüzü sağıyorsanız anlarsınız 🙂
SenaSevde Nur-kuzey-2019 boğazına kaçıyor mosmor oluyor Nur hanım ister istemez telaşlanıyorum müdahale edebiliyorum ama sonrasında elin ayağım boşalıyor. Allah muhafaza gece olurda görmezsem duymazsam diye sürekli nöbetteyimm 3 gündür 2 3 saatlik uykuylayım.
SenaSevde Nur-kuzey-2019 yok sağmıyorum ama tarzikli gittiğinde de boğazına kaçırıyor o sandım 🙈 elimle sapıp yumuşatmaya çalışıyorum ama genede ilk 3 4 çekişi tarzikli gidiyor sanırım boğazına kaçırıyoe🙈🙈
Nur-kuzey-2019 SenaSevde SenaSevde evet eğer sütünüz tazyikli gelirse de kaçabiliyor bendede öyle oluyordu haklisiniz telaş yapmakta o an korkuyor insan