Birprensannesi12 Ilk doğumum olcak bebek doğduğunda o yeşil örtü yerine ben kendim 10′lu hastane setimin battaniyesine sildirsem olurmu zaten fazla o battaniye yada sizler ne önerirsiniz ne koyayım silmek için
Elfida-10 Birprensannesi12 kendi dezenfektelidir bence o yeşil örtüler bunu doğuma girmeden önce ebeye sorabilirsiniz. Siz yinede yanınızda bulundurun, üstte kalsın hayırlı doğumlar 🌸
Eesay Birprensannesi12 neden sildirmek istemiyorsunuz merak ettim? Ama o karmaşada çok oluru olduğunu düşünmüyorum vereceğiniz bir battaniyeye bebeği sileceklerini.
Esmasultan Bence götürmeyin silinsin o bezle neolacak ayrıca insnın o an bebeğinizi görünce bu detaylar unutulacak ve değersiz olacak
Assad Hemşirelere ricada bulunabilirsiniz tabi kabul ederlerse neden olmasın, doğumun hemen öncesinde bebeğe giydirilecek eşyaları almaya geliyorlar benim öyle olmuştu yani o arada söylersiniz Allah kolaylık versin
Kusursuzhata O beze sildirirseniz Allah korusun sonrasında enfeksiyon vs gibi bir sorun çıkarsa sorumluluk almazlar. Bırakın bence bildiklerini yapsınlar zaten odaya gelince kendi örtünüzü battaniyenizi kullanırsınız.
Eesay Birprensannesi12 sterildir kullandıkları her şey muhakkak. Böyle küçük detaylara takılmayın. Keyfini çıkarın her anın bol bol. Zaten o anda neyle sildiklerini görmeyeceksiniz bile bebeğinize bakmaya çalışmaktan🌸