Eesay Gzde1 genelde kahvaltısında veriyorum. Avokado, kendi yaptığım lor, pekmez, muz gibi kahvaltı karışımlarında
ilkbahar Gzde1 ben buharda haşlayıp çatalla eziyorum az suyu ile püre haline getirince veriyorum 🙆♀️🌺
gulyasahin Gzde1 Olgunlaşmasını bekleyin olgunlaşınca çatalla ezip verebilirsiniz öyle sevmese yoğurtla verebilirsiniz
Mom079 Gzde1 haşlamasan da olur. Olgunlaşınca yumusacık oluyor çatalla eziliyor. Haşlandığını ilk kez duydum
Hunilianne Gzde1 avokado haşlanmaz. Aldığında sert olur evde bi kaç gün bekleyince yumuşar. Çatalla ezilecek kadar yumuşadiginda yenilir zaten. Kabuğu siyahlaşmaya başlar hafif. Parmağınla bastırınca içine çöker o zaman soy çatalla ez ister dilimle yedir ister bi şeylerine karıştır.
Mervenur48 İlk aylarda labneye karistirdim domates pekmez karisimlar yapip veriyordum.suan 18 aylik sade yemiyor. yumurtayi avokadolu yapiyorum labneye koyuyorum oyle bilmeden yiyor🙂
Japonprenses Cekmeceye koyun avakadolari yanina bi elma hemen yumusuyo ondan sonra ezip kullanmasi daha kolay oluyo
Egemen16 Gzde1 benim eşimde avakoda almış bebek için ama çok sert ne yapmam lazım yumuşaması için ayrı post açımıyım dedim 😇