Zehrabaysan Bebeğim emmek ya da mama istemiyor sürekli oyun ya da elini emmek istiyor Hatta uyurken bile eli agzında ne yapabilirim.Yemiyor diye üzülüyorum
Benanneyimanne Zehrabaysan benım bebeğimde öyleydı bır haftadır bız diş çıkarıyoruz o yuzden oldu yenı yenı duzelıyoruz uyurken emıyordu bu donemde uyurken bıle emmek ıstemıyordu normalde mamayı cok sever onu bıle ıstemıyordu bır kac gundur duzelıyoruz ınsan cok stres oluyor ama gecıcı
Edaferhat Zehrabaysan aynı durumdayız canım aynıları benım bebekte te var suan ilgi odakları onlrmış ciş bolumunde pembe renk akıntı oldumu hıc peki
1994ozg Zehrabaysan benimki de 4 aylık gece uyandığında sadece sorunsuz emiyor onun dışında genelde meme istemiyor emmiyor adam gibi ama aç olsa ağlar herhalde diye düşünüyorum kilo alımıda iyi çünkü
Zehrabaysan 1994ozg bu aya kadar kilo alımı iyiydi yeni böyle yapmaya başladı bakalım öbür ayda nasıl olacak kilo alımı
Derinkolgillerr Canım ben çocuk doktoruyum. Bebeklerin ilk keşfettikleri uzuvları elleridir ve ellerini tanımak için ağızlarını götürürler bu aylar da.
Derinkolgillerr Zehrabaysan Bebeğin kaç aylık ? Günde içinde kaç kere besliyorsunuz ? Karnı tok olduğu zaman memeyi reddedilir. Fakat hiç bir şekil de emmiyorsa doktorunuzla irtibata geçmeniz de Fayda var
Zehrabaysan Derinkolgillerr ne zaman isterse hiç saymadım açıkçası emiyor çok nadir mama onu da zorla
Derinkolgillerr Zehrabaysan beslenmesinde ciddi bir eksiklik görüyorsanız kilosu da yeterli değilse buradan bir şey söylemek doğru olmaz bebeğinizi takip eden doktorunuzla mutlaka görüşün derim canım umarım bir an önce düzelir☺️