Cnnsmy Bebeğimin 1 aylık kontolnde ultrasonda sol kalçada 1 cm açıklık çıktı 3 ay çift bez dedi doktor böyle bir durum yaşayan var mı nasıl atlattınız
Brna-34 Cnnsmy 45 gun çift bez uygulamasi vermişti bize 45 gün sonra tekrarsan gittik düzelmişti Allah’ın izniyle sizinde düzelir
elif-emirinannesi Cnnsmy çok erken gitmişsin. Ben de 35 günlükken götürmüştüm radyoloji uzmanı 2 aylıkken getir doğru sonuç vermez dedi çıkık vardı. Çift bez bsğla dedi bağlamadım 2 aylıkken götürdüm sorun yoktu. Düzeliyor canım.
Serife1111 Cnnsmy iki aylıkken bizim de öyle çıktı bir ay sonra yeniden çektirdik düzelmişti bebeklerde düzelme ihtimali çok yüksek
Cnnsmy Brna-34 bize 3 ay dedi çok uzun geldi banada 4 aylık olana kadar çift bez dedi o zmana kadar da boşuna ultrason çektirmeyin belli olmaz dedi
Brna-34 Cnnsmy neden 3 ay dedi bilemedim ama bebeklerde düzelme ihtimali yüksek canım içini ferah tut
Cnnsmy Serife1111 mervenur_kcbs Fatma_52 Lilykus umarım bizimde öyle olur ama hep 1 ay denmiş bize 3 aydan önce boşuna ultrason çektirmeyin dedi onu anlamadım
Lilykus Anneler sakın kafanıza takmayın aynı şeyi biz de yaşadık. 1. Ay kontrolünde çıktı. Çift bez taktık 2. Ayki ultrasonda geçmişti bile🙏🏻
Serife1111 Cnnsmy siz her ihtimale Karşı bebeğin bacaklarını kucakta düz tutmamaya çalışın ya da bacaklarına kundak yapmayın inşallah düzelir canınızı sıkmayın