Mkeremm Bebeğim 11 aylık ve herkesi ısırıyor vuruyor elleriyle çiziyor neden yapar bebekler bu davranışları ve ne zaman geçer?
Srhnzlcn Mkeremm evet tv tablette etkili birde ıssırınca tepki verdiyseniz ondanda yapıyo olabilir umursamamaya çalışın dikkat çekmeye çalışıyor büyük ihtimal
eslemsiii Mkeremm benim kızıma eşim öğretti bi ara kızım geldi bacağımı ısırdı bende o anın refleksiyle bacağımı çekip ısırmıcaksın bidaha diye yükseldim biraz ağladı sonra yapmadı hiç. Kızdım diye üzüldüm ama o an bi anda öyle yapmış bulundum
Sevilayy_1 Mkeremm Tek bildiklerin şey ısırmak çok normal 36 aya kadar devam edebilir yapmanız gereken tepki vermemek sürekli dikkatini dağıtmak eşim ısırarak seviyordu oda çok mutlu olunca bizi ısıryordu 😂😅şükür artık ısırmıyor
Mkeremm DilaraYigit1 televiZyon evet çok da değil ama izliyor yine de açıkcası telefon vermiyorum reklam çok seviyor
Mkeremm DilaraYigit1 yani çok doğru şeyler olduğunu düşünmüyorum bende telefonu hiç vermedim ama televizyon konusunda bazen oyalamak için mecbur kaldım doğrusu aslında dikkat de ederim iZlediklerine ama yani oturupta böyle saatlerce de değil işte de yine de dikkat edeyim
DilaraYigit1 Mkeremm canım hepimiz zaman zaman kısa sürelerde açıyoruz, başka çaremiz olmayınca. Ama hepimiz en aza indirmemiz gerek, sonra biz çekiyoruz yine