esmerayes EMINARDAM koyu yesil ve kivamli kaka normaldir korkmaya gerek yok bicok sebebi olabilir hatta doktorun bize soylediklerini siralayim -anneden on sutu cok emdiyse -mama kaynakli bazi mamalarda demir iceeigi yuksek ondan kaynakli -cok doydugu zaman -annenin yedigi yesil gidalar -bebegin kakayi cok bekletmesi kaka bagirsakta bekledikce rengi degisir -gaz problemi cok gazli bebeklerde yesil kaka yapabiliyo bu durumlarin hepsindede gayet normal ve korkmaya gerek yok benim oglum 3 gunde 1 yapardi ayni kina gibiydi rengi sadece mukuslu cok acik yesilse enfeksiyon veya usutmeden kaynakli olur
Gorkemkc Fatmasti ateşide yok kusmasıda sadece yeşil yapıyor 3 günde 1 yapardı sarı sıvı halde 2 gündür üst üste yapıyor ve yeşil nedenini anlıyamadım düzelmesse gidicem bakalım doktora
Haticetemzz Eğer kendiniz yeşillik tarzı seyler yediyseniz ondan da olabiliyormuş tabi emiyorsa bebisiniz ☺️
Renk Ikı gun once bırınden sey duymustum ıspanak yemiş annesi. Bebeği yeşil kaka yapmış. Yediklerinizle alakalı muhtemelen. Bizde 1 kez mama değişikliği yaptık ondan oldu. Bebeklerde yeşil kaka normal diye biliyorum