Mom9 DilaraYigit1 aynen öyle. Bende o aylarda böyleydim evham yapıp duruyodum çok zor 😔hep bir sorun var mı diye düşünüp kafaya takıyorsunuz her şeyi
DilaraYigit1 Mom9 çok haklısın ben olsam bende endişe duyardım ama bebeklerim sağlıklı Allah’a şükür . Dert edeceğimiz birşey yok 🙏🏻
Hunilianne hypatia terapiste göre 9. Ayda koşmazsa eve koşu bandı aldıracak sanırım 😂 bence gereksiz üzmüşler sizi 2 gün sonra bile yapabilir 2 ay sonra da.
Mom62636362 hypatia saçmalamış fazlasıyla.. Benimkiler de prematüre, 5 ay 5 günlükler, daha yeni yeni yan dönmeye başladılar. Yüzüstünden sırtüstüne dönüyorlar ama sırtüstünden yüzüstüne dönemiyorlar ki bu daha zor bir hareket..
hypatia Mom62636362 Terapist de aynen sizin gibi söyledi. ilk önce yüz üstünden sırtüstüne dönmesi gerekiyordu dedi. bence benim kızımın en büyük sorunu korkması kendini bırakmaya çok korkuyor. O yüzden yapamadı bir türlü
hypatia Mom9 benim kızımın malesef tek sorunu prematüre çlik değil canım. Bir çok şey yaşadık beyinle alakalı. Çok şükür bugünlerimize 🙏🏻 Desteksiz 1 dk filan oturmaya başladı başınında tutuyor ama terapistimiz daha iyi olmalı diyor 🤷♀️
Mom9 hypatia detayını bilmediğim için 🙏olsun büyük başarı elde edecektir zamanla onlsr çok güçlüler ❣️Allah bağışlasın yavrularınızı
hypatia Hsrt54 fazlasıyla sorun yaşadık bu sebeple çok korkuyoruz bir hasar mı var acaba diye. Doktorlar da sağolsunlar 2 dk rahat vermediler.
Hsrt54 hypatia valla ilk baslarda ben cok takiyodum niye dönmüyo niye hiç çabası yok diye bebek istemezse hic biseyi yapmiyo onu anladim canlari isterse yapiyolar tembel bidr benimki 😀
GoGirl hypatia benimki yuzustunden sirt ustu dönüyordu sadece 8 aylikken tam tur döndü 6 aylikken desteksiz oturunca donmenin sonraki asamasidesteksiz oturma o yuzden onemli degil dedi doktor
Melindam hypatia Kızım 34 Hafta Doğru Kronolojik Yaşşı 6 ay 28 Günlük Sırt Üstünden Yüz Üstüne Dönüyor Sadece Oda Canı İsterse. Canı İstemezse Onuda Yapmıyor.