Alyaselmasinan Kızım yalanci meme tutamıyor ama sürekli biseyler emmek istiyor ilk başlarda hep acıkıyor saniyordum ama doktorum verme dedi emzik de almıyor nasıl alıştırıcam yardımcı olur musunuz ????
Ceyo0666 Alyaselmasinan meme emiyorsa emz8k vermeyin meme reddi yapar zaten ilerde dişlerde çıkacak ona da sıkıntı belli bi zaman sonra biraktircaksiniz oda sıkıntı almıyorsa ne guzel
AnneBali_ Alyaselmasinan oğlum da ilk baslarda tutmadı atti o attıkça ben verdim ağzına böylelikle alisti
Matmazell_ Alyaselmasinan tutması şart değil ve emzik çokta faydalı değil benm bildiğim kadarıyla canm benm kızımda hiç emmedi 🤷🏻♀️ Boşver alıştırma böylesi daha iyi bence
KardelenYB Alyaselmasinan tutana kadar ver ve canım sabırlı olmak lazım bu arada emzık sürekli emmek isteyen bebek için kurtarıcıdr kötü bişey değil 18 aya kadar kesin bırkatırman gerek diş yapısı o aylardan sonra tutarsa bozulur benimde doktorum ver dedi mecbur kolik bebek sürekli emmek istiyor bu rahatlatıyor onu
Alyaselmasinan Ceyo0666 meme ile mama ikisini bir veriyorum çok sütüm yok bebek doymuyor doktorum da böyle yapmamı söyledi
Alyaselmasinan Matmazell_ öyle de hep bireyler emmek istiyor ağzına ne bulsa sokuyor ve ağlıyor nasıl yapıcam bilmiyorum
Alyaselmasinan KardelenYB aynen benim kızım da sürekli emmek istiyor bende şaşırdım napicam nasıl alistiricam zorlayınca öğürüyor kusuyor
Dk72 Alyaselmasinan bebeğiniz kaç aylık benim de kızım emzik tutmuyor ama sürekli bişeyler emmek istiyor. Ağız mendiller, yastığı, battaniyesi, elini, bizim kucağımızdayken kıyafetlerimizi
Alyaselmasinan Dk72 aynen benim kızım da ne bulsa ağzına alıp emiyor daha 20 günlük kızım nasıl alistiricam emziğe bilmiyorum ağzına verince öğürüyor
AnneBali_ Alyaselmasinan evet maalesef şuan bile zorla tutturunca kusuyor ama ben 2 aylıkken başladım öyle bi sorun olmadı hemen alisti