BetulllMihra Kızlar dört ay önce doğum yaptım adet olmuyordum bu sabah açık pembe akıntım geldi adet oldum sandım ama bida gelmedi aklıma gelen başıma gelmesin çok korkuyorum korunuyoduk ta ama 😰
Mina0607 BetulllMihra benimde 6 aylık geçen gün kahverengi leke geldi tutunma lekesi heralde dedim. Geri çekilme ile korunuyodk 🤷🏻♀️ Dün test yaptım negatifti ama bugün iknci çizgi hafif belirginleşmiş. Sanırım var 🤔
Unknown BetulllMihra Benimde kahverengi lekelenmem oldu 1 gün boyunca gelmedi korunuyoruz ama tedirgin oldum. Sonra kanama başladı. Belki devam eder sonra.
Cennet-Kokulum BetulllMihra valla korkunun ecele faydası yok ☺️☺️ varsa da hakkınızda hayırlısı olsun 🤗
Deletedmom_29 BetulllMihra adettir belki. Emzirirken yumurtlama devam ediyor ama kanama olmuyor. Az bir kanama olması da mümkün
Eymensmomm BetulllMihra hayda🤭🤭 olabilir tabi canım geri çekilmeyle hamile kalan bir dolu insan var ki değil geri çekilme spiral taktırıp prezervatifle bile … bi test yap canm
Prens0205 BetulllMihra geri çekilme korunma yöntemi değil çok hamile kalan var spiralle bile olabilir canım 1 hafta sonra falan bir test yap
Deletedmom_29 BetulllMihra hayırlısı olsun. İlk gebeligimde yerleşme kanaması olmuştu ama pembe değil kahverengi akıntı gelmişti. Herkeste aynı mı olur bilmiyorum
BetulllMihra Deletedmom_29 ben hiç yaşamadım öyle yerlrşme kanaması o yüzden bilemiyorum hala da adet olmadım 🤦♀️