Eta21 49 günlüğüz aptamil kullanıyorum mama olarak ancak bebeğim zaten gazlı ve aptamil sanki daha da gaz yaptı. İnternetten okudum araştırdım hipp ile sma arasnda kaldım sma aldım sizce memnun kalır mıyım
Cgdmltr93 Eta21 gazlı bebeğe Aptamil conformil deneyin. Gaz için üretilmiş bir mama. Sindirimi kolay. Gaz ve kabızlık yapmıyor. Hepsiburadadan yorumlarına bakın
1ipekgibi- Eta21 doğduğundan beri sma yaşamadık gaz sorunu hatta fazla emziremedim nerdeyse hep mama içiyor
littleprincemom Eta21 ilk 3 ay hipp combiotic kullanabilirsin bide biberini gaz önleyici alırsanız rahat edersiniz sonra sma yada aptamil ile devam edebilirsiniz aptalım kabiz yaptığı için bizde sma 2 numaradayız biz
Eta21 Edoss bizfe sma başlayacaz bugün inşallah işe yarar yaramazsa sonra hipp deneyeceğim zaten her türlü gazı var bebeğin
Eta21 Cgdmltr93 aptamil konformiş maalesef 0-6 ayı hiçbir yerde yok kesnlkleok. Araştırdık ama bulamadık
Eta21 YasemiNYagmur1 YasemiNYagmur1 hiç söylemeyin valla bendd anlmaxm neddn üretimi yok veya meden markete eczaneye gelmiyor anlamadm