balyanakannesi Kızlar bu konuda yardımcı olacak var mı kızımın salyasi cenesini tahris ediyor hep cocugun cenesi nokta nokta kirmizi oldu hep krem kantoron yağ falan sürdüm ama fayda etmedi
GmzSnn balyanakannesi kuzum senin kaç aylıktı salyadan değil o döküntüler diş çıkarken çıkmadan önce 1 hafta falan kızarık kalıyo ilk dişiniz çıktımı bide salyadan değil herşeyi ağzına sokuyolar ya ondan sürtünme yüzünden 😍😍
Sari2186 GmzSnn bızımkı 7 aylık 7 disi cıktı ama cenesı boyle yara gbı kırmızı kırmız tahrış olmus neyden oluyor acabaa walla esım kac gundurr ona kafayı takıyor 😏
balyanakannesi GmzSnn 7 ay 19 günlük canım evet şu an iki disi yolda birinin yarısı çıktı olabilir ama iki aydır var uyuduğu zamanlar sönüyor gün içinde tekrar oluyor canim
balyanakannesi Sari2186 biz de de aynı durumlar gerçi disi yeni çıkıyor ama cenesini öyle görünce bir şey yapma gereği duyuyorum
GmzSnn balyanakannesi dişten oluyo cnm bizimde dişler ne zaman biri çıksa öncesinde günlerce döküntü olarak kalıyo
pasaminannesi06 Birimde yanağın biri öyle dış çıkmak üzere yavrumun çildi kuru kırmızı kırmızı üzülüyorum