mubiss İkinizin genzi bir olmadığına göre 😂 kaynanamda bana sıcak içme boğazı yanar diyordu ilk başta lohusa kafasıyla bi kaç gün tamam demiştim sonra sonra kafa yerine gelince ne alaka dedim
yildiz7 Haticetemzz böyle bir şey yok her duyduğunuza inanmayın sadece emdirirken sıcak biseyler içme çocuğun üstüne dökülür falan diye önlem amaçlı canım
EEymenn Haticetemzz yok öyle bisey ben yeni doğduğunda surekli sofrada oturup yemek yerken bile emzirirken bisey olmadi
Mina_momy Haticetemzz bende ilk öyle olur sanıyordum hepsi yalan canım ya . Ye iç keyfine bak mantıklı düşününce iki dk saçma geliyor zaten.emzirirken Sıcak içme boğazı yanar falan diyorlar falan çok saçma sadece anlık hareketle üzerinize dökülmesin dikkat et o kadar . Ye iç keyfine bak saçmalıyor millet 🙄😁
eceunverkanra Haticetemzz Bebegim surekli memede oldugu icin o kucagimdayken yemek yiyorum cogu zaman anca anca olan ustune kirinti ya da leke fln dusuyor dediginiz sey hic basima gelmedi😂
Balkizlarim Haticetemzz emzirirken su içme bebeğin tikanir dediler bana coook 😅😅😅ye canım ye hurafe 💜💜
Annis-ogul Haticetemzz vala bn emzirirken yemek yiyorum cok sukur hicbisey olmadı batıl batıl seyler.
Rubab_Mommy Haticetemzz yok canim ya ne alakaa🤦♀️😁Ben hep yiyip iciyorum.Malum bebek bu bazen izin vermiyo diger emzirmeye kadar bişey yemeye.Sut olmasi icinde yemek lazim.Hep yiyorum.Sorun yok😁Buyukler ne dicegini şaşirdi artik🤦♀️