yasminiannesi 5 ,5 aylik kızım var gurbetteyim ailem yanında değil eşim iş arıyor bana kızıma annem bakar diyor üstelik kızım kusuyor dünden sizce ne yapmalıyım kızım mamayla besleniyor
Melusina yasminiannesi bence kendinden başka kimseye güvenme canım ben iki dk mutfaga girmistim kaynanam cocuga bos biberon vermis bir bucuk aylik kizim yavrum sancidan ne hale geldi bos havayi cekince gaz yapti hep
yasminiannesi Melusina istemiyorum bende canım gurbetteyim çok ısrar ediyor ailesinin hepisi gitmek istemiyorum çaresizim ağzımı bike actirmiyorlar. Diyorum bende kızım 8 9 aylik olsun sonra şimdi işe çıkarsam kızım dis çıkartmak dönemi olucak ve bide üstüne kızım prematüre doğmuş bi bebek
Melusina yasminiannesi o zaman daha da zor olur canim calismak istemiyorum ben bebegimle ilgilenmek istiyorum de insallah anlarlar canim cok kucuk daha guvenemezsin ki kimseye
yasminiannesi bself33 istanbuldayım evet zorda o yüzden diyor ben istemiyorum kafam çocuğunda kalır üstelik benim gibi bakamaz kimse
bself33 yasminiannesi canım şu pandemi döneminde nasıl iş bulacak zorda olsanız bile çocuk biraz daha buyuse daha iyi olur eşin keşke böyle yapmasa diret elinden geldiğince benimde gözüm görüyor de zorlukda oldugumuzu ama çocuğumuz da önemli kimse senin gibi bakamaz aklın hep geride kalır