Simgee Merhaba , 8 bucuk aylik bebegim var bir suredir puturlu Yemek yedirmeye alistirmaya calisiyorum fakat yemek istemiyor. Muzu peyniri catalla ezip veriyorum yiyor. Sebze yemeklerini catalla ezince yemiyor. Oneriniz nedir siz neler veriyosunuz ???
Gokturkcum Simgee belki sebze yemeklerini sevmiyordur yani yoksa diğerlerini pütürlü yiyor diyorsunuz 🙊 Biraz ara verip tekrar mı deneseniz belki Farklı gelir yer bu sefer bi de tuzsuz ya o da olabilir muzun peynirin tadı oluyor yine ama tuzsuzlara çözümümüz olmuyor işte 🙉
Gokturkcum Simgee yani biz işimize geleni yeriz tadını beğendiğimizi. Beğenmediğimizi dilimizle ittiriveriyoruz kendinin efendisi maşallah oğluşum 😎🥳👦🏼😛
Kulahci Bebeğim 8 ay 10 günlük neredeyse yüzde 75 blw usulü gidiyorz. Mesela kabak yemeği yapmıyormda mücver yapıyorum. Çorbaya kıyma koymuyormda köfte yapıyorum. Kendi yiyebilceği tarzda yani önüne koyuyorum kendi yiyo sürekli. Bi muhallebiyi yoğurdu kendim kaşıkla yediriyorum. Mesela 3 5 gündür hiç çorba yapmadım şimdi vitaminli bakliyatlı güzel bir çorba yapıcam. Sürekli çorba yapmam. Patates köftesi pankek tavade yumurta hep bu tarz şeyler yediriyorum o da çok seviyor kendi yemeyi