Beyzakumru İki aylık bebeklerin dil bağı kesildiğinde narkoz verilir mi ve sonradan acır mı bilen var mı ?
Yusufrony Beyzakumru devlete narkoz veriliyor ancak böyle yapıyorlar ben ikinci oğlumda yapmak istemişler bende kabul etmedım özele gittık narkozsuz 10 saniye içinde yapmişlar ve 10 dk bekledık takip için sonra eve gittık bir sorun olmadı birley de sürmedık
Joipt Beyzakumru devleti bilmiyorum biz özelde kestirdik narkoz verilmedi direkt kesildi biraz kanadı direkt emzirmemi söyledi sonraki günler mızmızdı sızladı sanırım baya
Annesininbaloglu Yusufrony emmesi nasıl peki sıkıntı yaptımi kan oldumu keserekmi yaptılar kusura bakmayın çok sordum benim bebeğinde haftaya olcak o yüzden merek ettim
Yusufrony Annesininbaloglu emmerken sıkıntı olmadı tam tersi daha iyi emmeye başladı kan bir damla oldu zaten durdu çok de ağlamadı
Yusufrony Annesininbaloglu bir anne olarak sizi anlıyorum ama korkmayın benim ilk kızımda vardı ikinci oğlumda de vardı yani korkacak birşey yok
Yusufrony Annesininbaloglu yok Annesininbaloglu yok atmadılar zaten çok hafif bir kesik oluyor yani küçük operasyon