Ozgeruya Dilos01 allah bagislasin cnm 1 cnm bizim olmadi 7 sene oldu evleneli 5 senedir olmadi tüp bebekle kaldim hamile 4. De tuttu🙂
Dilos01 Ozgeruya Allah bağışlasın cnm canı sağ olsun çok şükür anne olduk yine de 🥰❤️Bizde 1 sene oldu evleneli
YasemiNYagmur1 Dilos01 5 ay 4 günlük ne ana kucağı ne oyun halısı hiçbirşey istemiyor varsa yoksa kucak evi turlamaktan yoruldum artık 🤣 ama o aynı şeylere bakıp hala da şaşırmaktan yorulmadı 🤣🤣
Dilos01 YasemiNYagmur1 daha yorulmaz annesi keşfetmesi bitmemiş demek ki daha 😃😃ana kucağı daha sıcak güzel geliyordur şimdi ona 🥰Kuzum benim masallah ya
YasemiNYagmur1 Dilos01 teşekkür ederiz🙏🙏. Hala çok ağır değilken mümkün olduğunca gezdiriyorum bende ☺️☺️
Dilos01 Ozgeruya aynen canım öyle güzelliklere can feda canları sağ olsun da katlanırız bugünümüze çok şükür 🥰
Mom19 Dilos01 Ben uykusuzluğu meslek edindim gardaş.👀👀3 çocuğum+ kuvezde bı bebem var eve gelicek inşallah.
Dilos01 Mom19 ya taze annesin o zaman yeni mi doğum yaptın canım yaş kaç masallah gelir Allah’ın izniyle canım sıkma canını 🥰❤️Rabbimin vardır bi bildiği
Mom19 Dilos01 Yarın 1 haftalık olcak.Rabbim nasip ederse inşallah çabuk gelsin ablasınıda 41 gün beklemiştik.