Kbrmerci Anneler bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim 11 haftalığım. Ama tek mi çift yumurta mı ikizleri olduğu şimdi anlaşılmaz dedi kendi doktorum da değildi çok soru da soramadım. Böyle bi olayla karsılasan ikiz annleri cevap verirse çok mutlu olurum🥰
Twinsmomy Kbrmerci bizim de ilk belli değildi ayni kesedeydiler daha sonra tek plesenta olduklarını öğrendik sonra da cinsiyetlerini 🤗 tek yumurta ikizi olduklarını o zamn söylemişti doktorumuz🤗 hayırlı olsun sağlıcakla alırsınız inşallah kucağınıza 🥰
Mervelllaaa Kbrmerci benim önce dış gebelik olma ihtimalini göz önünde tuttu doktorum iki kese gördüğünde ama çift yumurta ikizlerine hamileymişim şimdi doğdular 2 buçuk aylık bile olduk 🥰🙈
ikizerkekannesi Kbrmerci 6. Haftamda tek kese vardı 7. Hafta kalp atışını duymaya gittiğimizde 2 kese gözüktü hatta bende gördüm ekranda sizin büyük ihtimal tek yumurta ikizi bence çift yumurtada daha net belli oluyor hayırlı olsun sağlıkla gelsinler🥰
Anne_6 Kbrmerci ailenizde ikiz gebelik durumu var mı. Ben de ikiz olmasını istiyorum ama ailemde yok. Nasip kısmet diyorum
ikizerkekannesi Kbrmerci bence 12-13 de net ortaya çıkar artık koca bebek olucaklar ben 12. Haftamda cinsiyetlerini öğrenmiştim okadar belirgin olmuşlardı iyi bir doktora kesin gözükün ikiz gebelik biraz zorlayıcı oluyor aklınızda soru işareti kalmaz hem ☺️