DuruElif Kızlar 3. 5 aylık bebeğim var malum uykusuzluk yorgunluk derken 2 haftadır kesintisiz baş ağrısı yaşıyorum korkmaya başladım başlarda uykusuzluk dedim takmadım ama gün içinde ara ara tek taraflı şiddetli ağrıyor yaşayan var mı acaba?
Mrs_Ladybird DuruElif bizde 2 aylığız sürekli olmasa da benim de başımın bi tarafına ağrı giriyor şiddetli ama kısa süreli sonra geçiyor
Elffnrr DuruElif canım bence uykusuzluk yorgunluk yapabilir parolu emziren anneler için öneriyorlar bendede oldu çok işe yaradı baktinmi geçicek gibi değil bı tane alabilirsin. Bebeğin uyuduğu da sende uyu uykunu alamasanda tam olarak dinlenmeye bak sen yinede 🥰
Deletedmom299 DuruElif oğlum 10 ay 29 günlük doğurduğu günden beri haftanın 3 günü baş ağrısı çekiyorum 😂
Efemm DuruElif gecmiş olsun takip edın sürekli baş agırısı iyi degıldir bizim komşumuz da aynıydı 1 aydır başı agırıyordu bigün baş agrısı cok şiddetli oluyor vede bayılıyor beynınde ur varmış 5 gun once oldu bu olay emaliyata alındı 2 gun once
DuruElif Mrs_Ladybird yani hemen hemen her akşam ağrıyor acaba dişim in ağrısı mı vuruyor diyorum dişlerim ağrıyor çünkü
DuruElif Elffnrr Elffnrr korkuyorum çok. Ne bileyim ya aman olsun da yorgunluk tan olsun başka bir şey olmasın da dişlerimde ağrıyor o vuruyor olabilir mi acaba diye düşünüyorum
Deletedmom299 DuruElif vallahi türlü türlü ya. Bende migren var gözlerime vurur bazen. Yada mideme vurur. Bazen tam tepemden bıçak saplanır gibi oluyor. Bazende ensemde vuruyor. Zaten sabah uyanınca başım ağrıyorsa gece yatana kadar ağrır ya hic geçmez kac tane parol içersem içeyim.
Mrs_Ladybird DuruElif benim uykusuzluktandır diye düşünüyorum. Su içiminiz nasıl az içince de baş ağrısı yapar
YasemiNYagmur1 DuruElif uykusuzluk yorgunluk uyku bölünmesi öğün atlama hatta bişeyler yiyememe gibi durumlarda oluyor genelde bende geçen haftalara kadar öyleydim
DuruElif YasemiNYagmur1 hadi ya. Korkuyorum aman başka kötü bir şey olmasın da gerçekten. Değişik şiddetli ağrı peki ne kadar sürdü 10 gündür böyle benim ara ara geliyor 3 5 saat sürüyor şiddetli birde
YasemiNYagmur1 DuruElif ne zaman bu söylediklerime dikkat etmeZsem uykusuz kalırsam olur bende 1 hafta sürmüştü en son bazen ara ara oluyor
AbrhamH DuruElif bi dönem oldu daha küçükken oğlum. Susuz kalıyo olabilirsiniz su içmenizi gözden geçirirn