AzraninAnnesii Merhaba,sutum yetmedigi icin mama takviyesi yapiyorum.bebegim mamayida sevdi gazinida cikariyo .kilo aldirma durumu nasil acaba bu mamanin kullanan arkadaslar bilgi verebilirmi
Dilekkkkkkk01 AzraninAnnesii en kaliteli mamalardan biri diyebilirim 6 ay onu kullandım diger mamalar köpürür eder hipp de öyle bişe olmaz kabız yapmadı fazla tok tutmuyo ama oda içtigi mama miktarına baglı bence siddetle tavsiye ederim gaz yapmaz etmez bilmiyorum 6 ay çok memnun kaldım
Gokturkcum AzraninAnnesii biz 2 aydır kullanıyoruz bizde hiç kilo alımı olmadı ama ayrıca ek gıdada var
Minnossareannesi AzraninAnnesii Doğduğundan beri kullanıyoruz bebeğim 2 aylık sütüm hiç yetmedi ilk 45 günde kontrole gittik ve 1850 gram almıştı doktorum çok bile almış dedi, bize güzel aldırdı çok memnunum 🙏🏻
Dilanacr Hipp kutu manaya başladık bugün sağlık ocağı tavsiyesi ile 5 buçuk aylığız 6. Ayda sebzelere geçeceğiz kilo almadı 1 ay boyunca diye verdiler bakalım 🤭
Dilekkucuktepe Sma mama kullaniyodum içeriğini degistirdikleri icin oglum kabız oldu o yüzden hipp mama aldik ama çocuk bir türlü doymuyor ve pahalı bir mama sma size yararsa onu öneririm ben hem sma hem anne sütü verdim çocuğum ayda 1200 gram kilo aliyodu
Tortilla AzraninAnnesii ben gece verıyorm tek suan. İlk ay emmedi hep onu verdık 850 gram aldı 2 saat zor duruyordu hemen acıkıyordu. Gecen aya kdr kullandm ama resmen tas gbı kaka yaptırdı degıstırdık onceden köpürmezdı son kutusu kopurdu ıcergı degısmıs sanırm kabıznyaptı. Sma ya gectm hergun kakasını yapmaya basladı. Kılo alıöını bılemıyorm daha yenı aldm ztn bı kez verıyordm cok fark etmez kıloda suan.
AzraninAnnesii Dilekkkkkkk01 bende kullaniyorum 10 gundur gazi falan hemen cikiyo ama az kilo almisti.sadece o takildi aklima sizin kilo aliminiz nasildi
Dilekkkkkkk01 AzraninAnnesii içtigi mamaya baglı 90lık içerse almaz yada 60 30cc gibi Zaten gece beslenmesi kilo yapar
AzraninAnnesii Minnossareannesi kac olcek veriyodunuz acaba ne siklikla☺️sadece mama mi verdiniz dogdugundan beri
Minnossareannesi AzraninAnnesii ilk 40 gün günde 4-5 kez 2 saatte bir 60 Cc verdim kalanı emiyordu sonra sütüm iyice azaldı şuan sağarak veriyorum günde 2 kez anca anne sütü alıyor kalanı hep mama şuan 2,5 saatte bir 90 Cc içiyor
Bilge58 AzraninAnnesii ben doğduğundan beri kullanıyorum ilk ay 900 gr almıştı 2. Ay 600 gr 3. Ay 3 gün sonra bakalım kaç gr almış. Genel olarak memnunum gaz, kabız kusma gibi şikayetlerimiz Yok çok şükür
[silindi] İlk ay 1200 aldırdı. Çok memnunum. Sma kabız yapmıştı kızımı. Bunda hem gazını hemen çıkarıyor hem de kabızlık yaşamıyor. Ben çok memnunum.
AzraninAnnesii [silindi] acaba sizdemi sadece mama veriyosunuz ben sutum yetmediginde 30 ml veriyorum
Bilge58 AzraninAnnesii meme mama şeklinde gidiyoruz. Gündüz 3-4 saatte bir 90 cc veriyorum gece bir kere uyanıyor Zaten
Bugraaa2020 AzraninAnnesii hip kullandım ama dogrru düzgün kilo almadu şuan ama ya geçtim daha iyi bence
ZeynepTlc AzraninAnnesii bende bu ay hip kullandım meme+mama gidiyorum 1200 gr almış yani daha iyisi yok piyasada mama olarak kullanmaya devam edin bence🌸
ZeynepTlc AzraninAnnesii gram olarak vermiyorum yani 120 cc yapıyorum ne kadar isterse okadar içiyor günde 3 defa en fazla veriyorum gerisini emiyor zaten
antropologanne AzraninAnnesii Dogdugundan beri kullaniyoruz su an 6 aylık. Sadece mama ile besleniyor. Kilo alimi gayet iyi. Hic sorun yasamadik.