efe_2020 Kızlar en korktuğum şey başıma geldi mastit oldum ne yapabilirim çabuk geçmesi için dr antibiyotk verdi onuda kullanıcam sizin önerileriniz var mı??
Sarikuzumalp efe_2020 bende olmuştum bi sabah kalktım taş gibi göğsüm ve ateşim 38,5. Pandemiden dolayı hastaneye de gidememiştim ilaç da almadım. Göğsümü sürekli sağdım o şekilde geçti ama o ilk gün berbattı ateş halsizlik miğde bulantısı ilk gün oluyor
GamzeNazli35 Geçen ay tam 4 kez geçirdim Allah düşmanıma vermesin 🤦♀️ Sıcak suyla masaj tarakla taramak ters emzirme ve göğsü boşaltmak anca böyle rahatlıyor insan. Ha bide eski usül ama ucundan tutup bikaç kere sallamakta çok iyi geliyor
efe_2020 Sarikuzumalp Evet berbat bir mide bulantısı var iki gündür . Hamilelilkte olan mide bulamtısı resmen çok kötü halsizlikçe çabası
Koalina 3 kere geçirdim lohusalıkta en büyük imtihanım göğüsle oldu sanırım. Antibiyotiği mutlaka kullan canım ikinci önemli unsur sağman lazım boşalması gerekiyor ve gögğsüne masaj yap duşa girme imkanın varsa sürekli
efe_2020 Koalina Bugğn gelir gelmez duşa attm kendimi hep amsaj yaptım sıcak suda sağıryorumda sürekli umarım fazla sıkıntı çıkarmadan geçer çok teşekkğr edeim ☺️