Deletedmom_50 Mucizem38 bebekler için satılan kulak çubuklarından kulllanın ama sakın kulağına sokmayın. Etrafını, kıvrımlarını temizlemek ve durulamak için kullanın. Çok sakıncalı kulak içine sokmak. Ben her duşundan sonra kulaklarını temizliyorum çubukla.
Ummuscetinkaya Mucizem38 kulağını da elinin ıslaklığıyla temizleyebilirsin ben yıkıyorum kulağını direk
Mucizem38 DilaraYigit1 dalin şampuanla kafasını yıkayor kayınvalidem dalin sabunuyla da vücudunu yıkıyor canım
Alpingo Mucizem38 dalin kullanma canım cok fazla şey var içeriğinde..sebamed alabilirsin hemde vudunda kalıntı kalmaz vudunu kurutma dalinle..bide neden kayınvaliden yıkıyo☺️
DilaraYigit1 Mucizem38 yani tüm vücudu şampuanla yikasaniz daha iyi olur bence sabun hem çok kurutuyor
Annis-ogul Mucizem38 cnm dalin cok kurutur vucudunu tabi herkese göre değişir a.a bn mustela kullanıyorum cok memnunum ve bebekler için kulak temizleme pamuklara oluyo kalın uçlu cok iyi onlardan alabilirsin
Mucizem38 Alpingo yaaa yılların şampuanı diyerek almıştım canım ev sobalı hemen yıkayor da Bi dahakine ben yıkayacam alışmak için
Happydef Mucizem38 kiz kucucuk bebegin kirinde ne olcak ki 1 yasina kadar sampuan kullanmayi bile onermiyor cogu uzman
DilaraYigit1 Mucizem38 canım müsade etme birde neden kayınvaliden yıkıyor bebegi , sen yikasan hem aranızda ki bağ güçlenir hemde keyifli zaman geçirirsiniz
Mucizem38 Annis-ogul vücudu o kadar kuru değil canım araştırma içindeyim hangi şampuan iyiyse onu almayı düşünüyorum
Mucizem38 Happydef ayyy canım suyu sana atsam yıka bacım yıka dersin terliyor kusuyor kür çıkıyor yine