ilkey27 Oğlum 7 aylık ama gece çok sık uyanıyor gündüzleri de öyle uykuları yarım saat 20dkka bunları nasıl uzatabilirim
Ygtek ilkey27 17 aylık 9 da yattı saat başı memeye kalktı ve 5 de uyandı. 6 bucukta daldı yine ama abartmıyorum 10 dkda bir uyandı. Virüs olmasa bir dk düşünmicem kesicem memeden ya.
sevimlienerji ilkey27 canım bebeğim gündüz az mi uyuyor eğer gündüz az uyursa gece de az uyur. Dümdüz uyku süresini uzatmaya çalış uyanır uyanmaz alma yatağından salla vs.uyut bi şekilde gündüz az uyuyan bebek gece de az uyur uyku süresi önemli.bebegim 5 aylık gece 1 2 defa uyanır gündüz de fazla uyutmaya çalışırım sürekli
Masalikoo Kızım 6 gün sonra 7 aylık oluyor bizim Doğumdan itibaren uyku sorunumuz var tok olsada gaz olmasada ama bazen gerçekten yüreğim tükeniyor. Mesela gece 49838228 kere uyandı ve ağlayarak ama sanırım bizi üst dişler zorluyor sizde de sorun diş olabilir
Yasemin-06 Masalikoo maalesef bizde de durum aynı alt dişler çıktı, üst dişler zorluyor 10 dakikada bir uyanıyor
zaf35 Benim kızım 3.5 aylık henüz o yüzden bilemedim 7 aylık oluncaya işler değişebilir şimdilik geceleri 6 saat kesintisiz uyuyor. Gündüz kaç uyku yapıyorsunuz
Masalikoo gglsrnarslan yaaa 😫o aylarda da öyleydik,heeppp böyleydikkk…en kesintisiz uykumuz bizim 2 saat onun dışında sabaha kadar dön babam dönnn.Neyi var anlayamıyorumda kuzum,hadi bunda dişi zorluyor diyorum 2-3-4-5-6.aylarda neyi vardı hala çözemedim 🤪🤣
Cngzhn Ygtek al benden de o kdr,ayniyizz,bi de benmki ciglik atarak uyaniyo,sacimi basimi cekistirmeye basladi emcem dye,sabah bir bez aliyorm bi kilo cis dolmus
gglsrnarslan Masalikoo haha huyları değişik uyudu diye beşiğe koyuyorum hep hareket halinde gözü kapalı ama parmakları ağzında sonra emzik arıyor bi pırtlıyor gözünü açıyor bana bakıp gülüyor sonra kapatıyor 😀😀😂😂
Masalikoo gglsrnarslan ahhahahaha aynen aynennn 😂😂dönmeye falan çalışıyor çıt çıkarmaya korkuyoruz.Ay ama şöyle bi bakıncada ne ara 7 ay oldu diyorum koskoca 7 ay gerçekten zaman çookkkkk çabuk geçiyor,bazen hep böyle küçücük yanıbaşımda kal ben razıyım uykusuzluğa diyorum ama işte tutamıyoruz zamanı 😋😊
gglsrnarslan Masalikoo yaaa evet zaman da çok hızlı geçiyor gerçekten aslında çok güzel zamanlar bunlar ama bazen insan uykusuzluğa dayanamıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Ygtek Cngzhn Ay aynı yemin ederim. Meme vermiyim direk ağlamaya başlıyor. 18 aylık olunca bıraktırıcam. Belki iştahıda yerine gelir. Sizde iştah durumu nasıl?