Ziyangil Prensesimm2507 doktor sadece mama ile beslendiği için 5 aylıkken başlattı sebzeyle haşlayıp püre yapıyorum
efe_ Prensesimm2507 ilk kez muz la anne sutunu karistrdm verdm ..henüz oylenli ek gıdamz yok anne sütü emiyor .ama doymdgni düşüyorum yedklermze bakiyo oda ymk istiyor diye seziyorum sz basladnzmi
ecemm-6161 Prensesimm2507 bende gelse de bi versem ek gıda çocuk mamayla doymuyor anne sütü de Yok emzşren anneler içim gidiyor valla 😭😥
antropologanne Prensesimm2507 Buharda pişirip cam rendeden gecirip veriyorum. Tadimlarimiz yeni bitti. Bu sekilde ilerledim ben. Yogurt, havuc, kabak, balkabagi, brokoli, karnibahar, patates. Sonra da meyveler.
MelikeGulen ecemm-6161 mama +meme gidiyorduk sadece meme dedi doktor tamam dedim bir ay boyunca sadece meme içti 640 gram almıs okey dedi doktor ki bence az 😩😩 durma süt arttırmaya çalışıyorum geceleri en az 2 kere uyanıyor acıktığı için 🤷🏻♀️ Çünkü süt mamaya göre dağa az tok tutuyor. Yani çok üzülmeyin memenin derdi de çok 🤭
Ziyangil Prensesimm2507 evet 1 tatlı kasıgı koyuyorum ben zeytinyağı suyu da ihmal etmiyoruz yoksa kabız olur
Yagmur_arda_mom Prensesimm2507 ben ilk havuç vermeye çalıştım anne sütüyle açtım ama yemedi. Dün kabak verdim suluydu baya. İsteksizdi ama yapacak bir şey yok mecbur 🙂
ecemm-6161 MelikeGulen 😥 Rabbimin bir bildiği vRdır o kadar cok istemiştim heves ederdim bebeğim beni emecek diye ama olmadı nasip değilmiş canım 😥😕 olsun inş Rabbim bu duyguyu 2. Çocukta taddırır bana inş 🤲🏻🙂
MelikeGulen ecemm-6161 tabi canım hiç sıkmayın canınızı ben pirinç unuyla büyümüşüm 😂 hersey yolunu buluyor 😘