turunculuanne Altı temiz karnı tok gazı çıkarılmış uykudan yeni uyanmış bir bebek neden ağlar? Bazen çıldıracak gibi oluyorum da belli etmiyorum. Çok huzursuz bi bebek kızım çok yoruldum..
esmagok turunculuanne kaç aylık bebeğiniz ağlayabilir bebek bu başı ağrır karnı ağrır canı sıkılır :)
Aselhafsa61 turunculuanne evde vRsa ısıtıcısı acin cocugu yatırın karnına bebeknyagi surup saat yönünde masaj yapın q0 dakika filan sonra bacaklarını karnına dogru itikleyin baya gaz çıkartıyor rahatlatıyor
Alya112 turunculuanne bu postu bende açmıştım hatta o kadar çok ağlıyor ki beni sevmiyor gibi hissediyorum bebeğime ısınamıyorum yazmıştım. Linç yemiştim biraz 😂 ama geçiciymiş canım merak etme. Bana o açtığım postta kimse geçecek demedi. Sadece yargıladılar ne demek ısınamıyom çocuğu şimdiden kaybettiniz falan 😂😂 ama merak etme geçecek oğlum şimdi 2 ay 18 günlük bi iki haftadır düzeldi. Kendi kendine oynuyor duruyor gülüyor. GEÇECEK 👍🏻
Prens_annesi2_5_20 turunculuanne alerjisi de olabilir canım o zamanda çok ağlıyorlar gazda 6 aya kadar devam edebilir bence zinco damla alıp deneye bilirsiniz
AdenMariamm Alya112 o kadar iyi anlıyorum ki seni umarım bizim de geçer ağlama olayımız geçiçek daha da kenetleneceğiz inşallah diyip duruyorum
Alya112 AdenMariamm geçecek geçecek en güzel günler geldi bebeğimle o sürekli çığlık çığlığa ağlayan bebek gitti şimdi katıla katıla gülen kahkaha çığlıkları atan bebek geldi 😄 senin de yakındır sadece sabır güzel anne
asya13 Benimlide aynıydı, kolik bir bebekti bende cok sorgulardim ama inan gecicek kendi kendine oynadığında,emeklemediginde vs. Zamanla sana ihtiyaci bile kalmiyor duzene giriyor hersey🤭 az sabir❣