Fatmanurkivanc2020 5 ay 26 günlük oğlum var sütüm yetersiz yoğurt pekmez yumurta sarısı patates haşlaması veriyorum Aptamil mama kullanıyorum pirinç ununa gecsem kmi acaba?? Kullanan var mı ?
AnneBebek1 Fatmanurkivanc2020 bence mama vermeye devam edin pirinç unu kullandım hiç bir faydası olmadi ve üstüne kabız yaptı
Sevgilimmm Fatmanurkivanc2020 en az bir yaşına kadar mama vermelisiniz. Anne sütü almıyorsa mamayı kesmeyin sakin. 10.5 aylığız hâlâ mama veririm gunde 2-3 kez
ikizlerinannesi2985 Fatmanurkivanc2020 pirinç ununun hiç bie besleyiciliği yok kii. Mamaya devam edin bence👍
CemreKerem35 Fatmanurkivanc2020 Maddi imkansızlığı olan ve mama alamayan mecburi pirinç unu veren anneye her zaman saygım vardır fakat maddi durumunuz varsa lütfen bebeğinize pirinç unu vermeyin çünkü kesinlikle mamanin yerini dolduramaz besleyicilik bakımından . Kaldı ki ek gıda döneminde olan bebeğe maddi imkansızlık varsa bile pirinç unu verilmemeli yerine ek gıda verilmeli diye düşünüyorum . Durumunuzu bilemem ama eğer uygunsaniz mamaya devam edin derim .