Mltmlrn benim annem 40 gun lohusam cikana kadar yanimda kalcakti sozde sonra kalmadi neymis esim rahat edemezmis gece kalip napcakmis babamla ablam napcakmis. Ama abim yegenime bakmasi icin cagirdiginda 1 hafta kalmaya gidiyo. bende 5 gun hastanede yattim stres ustune stres yasadim ilk gun annem yanimda kalcak diye beklerken gorumcem kaldi neymis ben kalirim siz gidin dinlenin demis ayip olurmus ben kalirim diyemezmis cok seviyorum annemi cok duskunum oda bana oyle ama boyle yapmasi zoruma gitti kendisinede soyledim beni yalniz biraktin dedim ama tabi annem her zamanki gibi bende sizi tek basima buyuttum baban gece ise giderdi ne zorluklar atlattim vs vs surekli ben soyle yaptim boyle yaptim bazen kaynana misin annemmisin belli degil diyorum. O kadar doluyum ki bu konuda kaynanam bile daha cok sey yapti benim icin her geldiginde yemegimide yapti annemin boyle yapmasi zoruma gidiyo hala yapiyo gel dersem geliyo bana surekli sen gel diyo hamileligimde hergun annemdeydim simdide ayni seyi bekliyo benden. Benim eve gelince kendi evine gitmek icin bi bahane olmasi yeterli kacar gibi gidiyolar