Reyhanbal Selamun aleyküm kızlar. Kızım 30 aralıkta 1 yaşına giricek. Balık yağı tam 1 yaşında mı başlanıyo. Malum korona doktorada gitmiyoruz bi sorun olmadıkça. Sormadan başlanabiliyo mu. Bir de hangisini önerirsiniz. Faydasını gördünüz mü
Minimalhanim Reyhanbal biz ocean kullanıyoruz memnunum ama kızım 2 buçuk yaşındayken başlayabildim alerji yaptı bize bir de 1 çay kaşığı verilmeli 4 yaşına kadar
isill Reyhanbal eger ki haftada 2 kez yemiyorsa 1 yasindan snra onerio cogu dr ama sorabilrsenz yne doktorunza danisn bnce benm kizim haftada 2 kez yiyor suan vermedi mesela dr ama 1 bucuk yas sonrasi takvye amacli vrririz dedi mktarni o zaman soyler
AnneBebek1 Minimalhanim 1 çay mi bize 1 tatlı kaşığı dendi yani bende pandemiden dolayi gidemedim eczaneci kız öyle söylemişti ayy birşey olur mu ki acaba ya
Minimalhanim AnneBebek1 valla 1 tatlı kaşığı verdiğimde alerji yaptı işte 1 çay kaşığı bile yapınca bıraktım 2 buçuk yaşında tatlı kaşığı veriyorum
CemreKerem35 Reyhanbal biz vitamin kullanıyorduk doktor günlük miktarı kilosuna göre ayarlamisti . Balık yağında da bu şekilde olacağını düşündüm
vilnius Reyhanbal geçen hafta doktorumuza sordum , bizde Ocak’ta 1 yaş olacağız . Doktorumuz eğer balık tüketiyorsa gerek yok kullanmasına dedi