Etna 55 günlük bebeğim doğduğundan beri gece hiç bir şekilde emziremedim uyuyakalıyor ve emmiyor uykudayken de mümkün değil ağzını açmıyor ve asla uyanmıyor normal bir durum gibi değil bilgisi olan yardımcı. Olabilir mi
yildiz7 Etna bebeğinin ayağının altına parginla vur o zaman uyanır ve emer birazcık ağlar hemen susar korkma 😊 ya da altını aç bebek bakım örtüsü ser altı açık emdir
Etna Aselhafsa61 yok canım neler denedim neler biberon veriyorum mecbur almıyor süt damlatsam da alsa bile emmiyor uyuyor
rumgayy emzir yoksa sarılık olur bebek..has git sarılık değerine baktır sarılığı olan bebek cok derin uyur meme almada gucluk yasar cok yasadım
Angels1324 rumgayy 55 günlük demiş sonra dan olurum ki sarılık acaba benim kızım da 2 aylık bende bazen uyandıramıyorum az da alıyor sütü biberonla şaştım sarılık atlattık doktor daha olmaz demişti bize varmı böyle sonra dan olan
Woody Angels1324 olmaz merak etmeyin. Sarılık ilk haftalarda yaşanan bir sorun.anne sütü sarılıgı olmasına ragmen 3 haftadan sonra doktorum 4 5 saat uyuyabilir uyandırma demişti
Angels1324 Woody şuan uyuyor uyandırıp doyurmaya çalıştım biberonla 60 cc zor alıyor uyanıkken diye çok geçmeden verim ki aç kalmasın diye ama galiba korkum yersiz karnı aç değil ki uyuyor ozaman şaştım valla ya aç kalırsa diye korkuyorum onuda yıpratıyorum böyle :(
Etna Woody dört beş saat birsey olmazsa o da çok güzel 9 zamma sıkıntı etmeyeyim ben belki biraz tembeldir benimkide
Woody Angels1324 hiç zorlamayın. Uyku da çok önemli. İnanın acıkırsa kalkıyor. Kızım 3 aylıkken falan gece beslenmesini bırakmıştı. Hiç de sorun olmadı. Şimdi 9. Aya yaklaştık. O günleri arıyorum🙄🙄 yatıp benim yerime de uyuyun😀
Angels1324 Woody normalde gece uyumaz bu da biraZdan kalkar yarın 3 kadar artık on dk uykularla durar bugün aşı sonrası duşunu aldı ondan galiba uyudu keşke hiç değişme se bu durum 🤲🏻
Woody Angels1324 uyumasa da akşam duşunu aldırın ışığı kapatıp yatacagınız odaya geçin. Ben hep böyle yaptım. Çok faydasını gördüm
Minnakimmmm Etna gece emmiyor ya kilo alımı nasıl . Bende emziremiyorum . Çok kilo almıyor gibi . Çok canım sikiliyor
Etna Minnakimmmm mecbur biberon varıyorum canım gece iki defa günlerce uğraştım emzirmek için ama banamisin demedi bıraktım artık en son