Mucizem006 Mddmfmfm emeklemiyo ama 6. Ayından beri desteksiz oturuyo canım şimdi 6 ay 23 günlük oğlum 🤗
Karenimmm Mddmfmfm 6. Ayına 1 gün var askeri pozisyonda emekliyo sürünüyor yani desteksiz 4-5 sn ancak oturuyor
Zeyyy Mddmfmfm benim kız 6 aylıkken desteksiz oturmazdı emeklerdi ama oturuken pat düşüyodu şimdi 7 ay 20 günlük çok rahat oturuyo
Mddmfmfm Karenimmm benim bebegim yuzystu dirmyai hiç sevmediği için sürülemiyor hemen dönüyor sırt üstü:)
Brc32 Mddmfmfm desteksiz 5-6 saniye ancakoturuyor dönerek ve sürünerek istediği heryere gidiyor emekleme çabası var ama daha tam emekleyamiyor😊
Brc32 Mddmfmfm arada koyuyorum o zaman hiç durmuyor evin her yerini geziyor ama çabuk sıkılıyor ama sürünerek gitmek daha çok hoşuna gidiyor
Mddmfmfm Brc32 ben 5 ay da isabetin ara ara koyuyorum 6 ay oldu hala yurutec te gitmiyor acaba neden ne yapmaliymiym mesala gitmesi için 😊
Yaserinannesi Mddmfmfm 6. Ayında sürünmeye başladı desteksizde oturuyordu ama bi kaç saniye sonra mama sandalyesine koymaya başlayınca alıştı herhalde şimdi 7 aylık oturup oynayabiliyor
Brc32 Mddmfmfm her çocukta farklı oluyor ama dikkatini çekecek şeyler koyabilirsiniz önüne almak için gidiyorlar ben öle yapıyorum ilgisini çekecek bişey koyuyorum almak için çaba gösteriyor 😊
pasaninannesi Mddmfmfm 5. Ayından beri oturuyor ama etrafına çok uzanırsa düşüyor 😂 emeklemiyor ama çok çabalıyor etrafında dönüyor 😂