Lovelyprencess 6 günlük kızım var. Bezlerinde hiç çiş olmuyor hep kakali bez alıyoruz ve günde ortalama 5 beş degistiriyoruz. Bez takibi doyup doymadigini da anlamak için kullanılıyormuş ama nasıl tam olarak bilmiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur mu
Bugraannesi Lovelyprencess bana doktorum çişli bez, sayısı coksa doyuyordur dedi sordumda kaka yapmıyor dedim o 1 kaç gün normal çiş yapmassa sıkıntı demişti
Nurhan88 Lovelyprencess kakasının rengi döndüyse başlar çiş yapmaya benim kızım 15 günlük bende ilk zamanlar düşündüm aynı şeyi ama kaka rengi sarıya dönünce çişde yapmaya başladı
Lovelyprencess Ya bizim kız da hep sulu kaka yapıyor cisli bir iki kez farkettim bu kadar kaka yapması normal değil mi acaba
Woody Lovelyprencess normal tabi ki. Kaka zamanı çiş de yapıyordur belki ama kakadan fark etmiyorsunuzdur
Neslihantrkk Lovelyprencess benim bebeğim 1 buçuk aylık olana kadar günde 10 defa kakalı bez değiştiriyordum. Anne sütü alıyordu o yüzden suluydu kakası şuan 2.5 aylık hala sulu. Ama iki günde bir kaka yapıyor artık
Belinaysmom RuzgarsMommy bim a101 sleepy dede aynı özellik var 👌 çok seviyorum altını açmaya gerek kalmıyor
RuzgarsMommy Belinaysmom Evet tam emin olamamıştım yanlis soylemek istemedim onlarda da var cok rahat oluyor 8.5 aylik hala oyle kullanirim 😊
Lovelyprencess Belinaysmom Sleppy natürel kullanıyoruz biz de ama neresinde o gösterge ben bilmiyordum öyle bir özelligi oldugunu
Cemilekadirinannesi Lovelyprencess o zaman doyuyor endişe etme sık sık emzirmeye devam et miğdesi daha kiraz kadar ilk günler memeyi boşaltamaz . Şimdi benim küçük 2 aylık kaka yapmıyor mesela arada bir yapıyor 3-4 günde bir ama çişli bezi sürekli var . Değişebiliyor
Lovelyprencess Belinaysmom evet dikkat edince anladım bugün😊 çok da rahat birşeymis ben bezin dolduğunu anlamadan çiş göstergesi sayesinde kaç bez değiştirdim bugün🙈
Damlalala Benimde 12 günlük kızım çiş bir kaç gğn sonra daha da artar merak etmeyin bizde de öyle oldu kaka içinde bizim ki bir iki gün kaka yapmadı dr eğer gaz çıkarıyorsa 10 gün bile kaka yapmasa korkma demişti aklınızda bulunsun
UzunHatun Lovelyprencess kakası sıvı haldeyse büyük ihtimal çişini yapıyordur benim bebeğimde sıvı kaka yapardı her saat başı değiştirirdim