Merak ettim çevremde kimse yok koruma aileye verilmiş yada evlatlık olan ben evlatligim. Yaşantıları nasıl geçti güzelmiydi diye merak ettim doğrusu. Ben 2 yaşındayken herhalde dahada küçük olabilir annem.maddi sıkıntılar yada şiddet den dolayı intihar ediyor ve bir tırın altında can veriyor yattığı yer nur olsun🙏 😓 Hiç hatırlamıyorum yüzünü dahi hatta o zamanlar gazteye bile çıkmış ama benden hep gizlediler bende yok ablamda saklıyor pislik!! Sonra ben benden 1 yaş büyük abim 8 9 yaşlarında ablam babam kalmışız. Babam yurda vermek istemiş ama o sıralar kız çocuklarına yurtlarda sahip cikilmiyor tecavüz ediliyor gibi duyumlar alıp vazgecmisler. 6 ay komsularda orda burda kaldıktan sonra babam evlenmiş evlendiği kadın beni istememiş ve bana şiddet uygulamış cisimi yapmıyorum diye bacaklarımı yakmış dediler( Büyüyüp genç kız olunca araştırıp bana 6 ay bakan annemden duydum birebir) Sonrası İstanbul’dan Bursa’ya evlatlık verildim babam öğretmendi nasip işte Bursa’dan İstanbul’a beni gelip bulmuşlar ve şükürler olsun çok güzel bakıp büyüttüler Allah razı olsun onlardan evlendikten kısa bir süre sonra da annemi kaybettim. Kendi ailemle görüşmeyi kestim iyi insanlar değiller bana faydasından çok zararlarını gordum manevi olarak 20 yıl hiç destek olmadılar ama maddiyata gelince kullanmak istediler.. Annem çok iyiydi tam bir melekti dogurmadan da nasıl anne olunur çok iyi öğretti bana 😓🙏 ben bile bir anne olmama rağmen annem kadar iyi olamadigimi düşünüyorum bazen yattigi yer nur olsun🙏🙏böyle kızlar 😣