Melekary Merhabalar 40 günlük bebeğim beşiğinde doğduğundan beri uyumuyor uyudugunda besigine koyduğumda anında uyanıyor hic bi sekilde beşiğinde uyumuyor yanımızda yatakta yatıyor nasıl besigine yaptırabilirim alistirabilirim önerisi olan var mı acaba??
Ruveyda Melekary benmde 2aylık oglum asla uyumyo cekyatlarda uyuyo besıkte uyumyo cok zor ya nolck bilmiyorum
Minikoazra Melekary benim kizimda oyle asla besiginde yatmiyo su anda yanimda koltukta yatiyo 😀 yatak odasinda beraber uyuyoruz ilk baslar babynestte yatardi onu da istemiyo
Sarpars Melekary Belki kokunu almak istiyordur göğüs pedini yada sana ait olan bir giyisini yanına bırakabilirsin belki o zaman yatar
DilaraYigit1 6 aylık Benimki de uyumuyor saldım artık bide 6 haftalık hamileyim. Hangisine üzüleyim. Aman büyüsun işte nerde büyücekse o kafaya geldim artık yoruldum
Melekary Minikoazra benimkide öyle beraber yatıyoruz beşikte hiç durmuyor ilk başlarda evet babynestte yatıyordu ama artık yatmıyor yanına kıyafetinizi koydunuz mu alışsın diye besigine
Minikoazra Melekary evet denedim artik pes ettim beraber yatiyoruz uc dort aylik olana kdr boyle surdurcem sonrasindan umutluyum 😀