Balteknem Woody esim sormus kenarli guzel almiyor demisler benimde derdim hem halilad hem kenarlar puskullere takilma ihtimali var mi
MinnakPrensesim Bulutumsu Xiaomi robotuydu hem moplu almıştım hem siliyordu hem süpürüyordu 3.490 almıştım N 11 de
Summerismom GAmzezz01 Xiaomi vacuum mop kullanıyorum ben memnunum. En azından süpürge derdinden kurtuldum. Trednyoldan aldım. Parçalarına birşey olsa yine ordan temin ederim.
GAmzezz01 MinnakPrensesim yaaaa cok ulzdum benim de korktuğum bu iste bozulursa be oluck alirlar mi ki
MinnakPrensesim GAmzezz01 walla bilmiyorum o kadar memnundum ama bozuldu olmuyor çalışmıyor şimdilik , gerçekten de eğer tamir olmazsa bende çok ama çok üzüleceğim 😰😰
Miniminnak22 Balteknem püsküllere fena takılıyor eğer uzunsa Ben 2 ince halı ve yolluğun püsküllerini komple söktüm Birini bıraktım ama çok takılıyor bıraktığıma
bsrkya GAmzezz01 Benimki ixaomi mi vaccum mop pro eşim aldığı zaman türkiye garantili almıştı yırtdışı garantiyle 300 lira kadar bir fark oluyor ona dikkat edin o kadar para vermişken onuda verirsiniz bende çok memnunum yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.
Deletedmom5284 bozulursa yetkili servise götürüyorsunuz, tamir olmazsa napalım çöpe atar yenisini alırız inşallah
MinnakPrensesim Woody canım Ankara’da hangi yetkili servise gönderecem tlfon numarası var mı bu servisin lütfen yazarmısın canım yaa, 🙏🏻❤️