Definem Çok geçmiş olsun canım. Postnuzu okuyunca erkek kardeşim geldi aklima geldi yine, annem büyük bir kulak ameliyatı geçirmişti kardeşimde 1 yaşında falandı sanırım, ablam içinde kaynar su buluna kefili almış yere koymuş o sırada ne yapacaksa hala bilmiyoruz 🤷 kardeşimde gitmiş eline almaya çalışmış o sırada tüm kaynar su ayaklarina dokulmustu. Tabi feryat figan ağlıyor çocuk annem o halde koştu evdeki herkez telaşlı, Allah’tan annem hemen soğuk su doldurdu bir kaba ayaklarını içine koydu. Derileri suyun üstünde yuzuyordu biraz zaman geçtikten sonra hemen hastaneye götürduk, soydular çocuğun derisini doktor yapılması gerekeni yapmışsınız demişti. Baya çektik bu durumdan ya Rabbim kimseye yaşatmasın. Benzeri de benim başıma gelmiş o zamanlar annem küçük tüpte kızartma yaparmış ben küçüğüm tabi. Kız kardeşim biranda tüpün etrafında dönmeye baslamis tam kızartma tenceresine çarptı ki ben hemen onu kenara firlatmisim benim ayağım yanmış halen izi durur aynı şekilde kardeşimi de ayağında izi durur. Ben evde çaycı dahil kefil falan kullanmıyorum kaldırdım hepsini Allah korusun kızımın başınada gelmesinden korkarım.